Податок на доходи фізичних осіб складає левову частку надходжень до місцевих бюджетів Закарпаття

Податок на доходи фізичних осіб складає левову частку надходжень до місцевих бюджетів Закарпаття
Лише від сплати цього податку місцеві бюджети з початку року отримали майже 2 міляьрди гривень.

 

Доходи місцевих бюджетів Закарпатської області за січень-вересень 2018 року склали понад 2 млрд 897 млн грн податкових платежів. Це майже на 508 млн грн більше за відповідний період минулого року. Зокрема, лише у вересні доходи місцевих бюджетів Закарпаття склали понад 303,7 млн грн. Порівняно з минулорічним вереснем забезпечено приріст надходжень на 42,5 млн грн.

Як зазначають в Головному управлінні ДФС у Закарпатській області, левову частку надходжень складає податок на доходи фізичних осіб, від сплати якого місцеві скарбниці отримали з початку року майже 2 млрд грн. Також суб’єкти малого підприємництва сплатили майже 395 млн грн єдиного податку; більше 204 млн грн податку на землю; 156 млн грн акцизного податку з реалізації суб'єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів тощо.

Фахівці органів ДФС Закарпаття переконані, що надходження коштів до місцевих бюджетів регіону сприятимуть підвищенню його соціально-економічного розвитку, рівня зайнятості, зростанню якості послуг, що надаються громадянам, розв’язанню невідкладних соціальних проблем. Відтак одним із пріоритетних завдань відомства залишається якомога ефективне та стабільне спрямування коштів в бюджет.

ДФС у Закарпатській області

 

 

02 жовтня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів