Виноробство – в центрі уваги: на Закарпатті в рамках міжнародного інвестфоруму обговорюватимуть актуальні питання галузі

Виноробство – в центрі уваги: на Закарпатті в рамках міжнародного інвестфоруму обговорюватимуть актуальні питання галузі
У середу, 10 жовтня, в Ужгороді в культурно-історичному центрі «Совине гніздо» пройде IV міжнародний інвестиційний форум «Закарпаття – бізнес в центрі Європи».

 

В обласному центрі вчетверте відбудеться міжнародний інвестиційний форум «Закарпаття – бізнес в центрі Європи». 

Цього року тематика панельних дискусій Форуму охопить такі напрямки – «Законодавчі можливості: вирішення актуальних питань виноробної галузі», «Вино та винні дегустації: як правильно сформувати туристичний продукт на прикладі Закарпатської області», «Міжнародний досвід у виноробстві та продажах: практичні кейси».

Інвестиційні проекти презентують громади усіх районів Закарпаття. Водночас, у рамках Форуму можна буде отримати практичні поради від експертів банківських установ та Центру підтримки підприємництва. Поруч з реалізацією дискусійної платформи будуть проведені дегустації закарпатських вин та тематичні воркшопи.

Форум об’єднає в обговоренні нагальних галузевих питань вітчизняних парламентарів, профільних фахівців з сусідніх країн ЄС, представників бізнесових кіл, керівників виноробних підприємств краю. 

Інвестиційний форум «Закарпаття – бізнес в центрі Європи» розпочне свою роботу о 10:00 за адресою: вул. Ференца Ракоці, 2. 

 

08 жовтня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів