"Безпечне місто Ужгород": депутати передбачили 10 млн грн на встановлення відеокамер по місту

"Безпечне місто Ужгород": депутати передбачили 10 млн грн на встановлення відеокамер по місту
Відповідну програму, покликану убезпечити мешканців та об'єкти міста, реалізовуватимуть упродовж чотирьох років.

 

Сьогодні на засіданні сесії затвердили Програму “Безпечне місто Ужгород на 2019-2022 роки”. Програма розрахована на встановлення камер відеоспостереження на життєво важливих об’єктах та об’єктах захисту і передбачає заходи, спрямовані на її розвиток та модернізацію.

Метою є убезпечення об’єктів захисту та критично важливих об’єктів шляхом зниження ймовірності реалізації загроз природного, техногенного, криміногенного, терористичного й іншого характеру.

Призначенням Програми є надання поточної інформації про стан об’єктів захисту службам органів місцевого самоврядування, територіальним органам виконавчої влади, органам внутрішніх справ, адміністраціям. Також на меті – забезпечення інформаційної взаємодії територіальних органів виконавчої влади, органів внутрішніх справ та адміністрацій об’єктів з масовим перебуванням людей і оперативних штабів при виконанні спільних завдань із метою безпеки життєдіяльності населення.

Система відеоспостереження, як запорука забезпечення громадського порядку, охорони об’єктів міської інфраструктури та безпеки дорожнього руху, здійснюється з передачею оперативної інформації та доступу до архіву відеоматеріалів Ужгородському ВП ГУНП України в Закарпатській області.

Загальний обсяг фінансування на наступні 4 роки передбачили у розмірі 10 млн. грн.

Джерело: Ужгородська міська рада

 

11 жовтня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів