Ярмарок кар’єри для шукачів роботи провели у місті над Тисою

Ярмарок кар’єри для шукачів роботи провели у місті над Тисою
Захід проходив у Закарпатському державному медичному коледжі.

 

Близько 350 шукачів роботи Хустщини, серед яких безробітні, учнівська молодь загальноосвітніх шкіл та професійно-освітніх навчальних закладів знайомились з пропозиціями роботодавців, які були представлені на Ярмарку кар’єри, що відбувся17 жовтня 2018 року. Захід був організований фахівцями Хустської міськрайонної філії Закарпатського обласного центру зайнятості за підтримки місцевої влади, соціальних партнерів, освітніх закладів та підприємств Хустщини.

«Мета проведення нинішнього Ярмарку кар’єри – ознайомити шукачів роботи та учнівську молодь з актуальними на ринку праці вакансіями, спеціальностями, які користуються попитом у роботодавців. Нині на Ярмарку кар’єри представили свої вакансії 24 ринкоутворюючі підприємства району. Це гарна нагода для безробітних знайти роботу, а для молоді – зорієнтуватися у виборі професії», - зазначив директор Хустської міськрайонної філії Закарпатського обласного центру зайнятості Володимир Гуц.

Для учасників Ярмарку провели презентацію Закарпатського базового державного медичного коледжу, який пропонує навчання за такими професіями як фельдшер, сестра медична, акушерка, фармацевт та курси масажу, з подальшим отриманням диплома масажиста. Всі ці професії є надзвичайно затребуваними на місцевому ринку праці та навіть передбачають відкриття власної справи. Не менш привабливі пропозиції пропонували і представлені підприємства, серед яких: Хустський районний територіальний центр соціального обслуговування, Медичний реабілітаційний центр «Шаян», ТОВ «Велнес-Карпатія», ПП «Доля», Клініка «ХустМед», ТОВ «Хустфарм», ДП «Ламелла», ТОВ «Платі Юкрейн Лімітед», ТОВ “Берег-кабель ГмбХ”, ТОВ «Ядзакі Україна», тощо. Учасники заходу мали нагоду поспілкуватися з представниками підприємств, отримати детальну інформацію про умови та режим роботи, розмір заробітної плати, соціальні пільги для працівників.

Сьогоднішній Ярмарок кар’єри став уже п’ятнадцятим серед подібних заходів, проведених з початку року у районних центрах за ініціативи Закарпатської обласної служби зайнятості. Головна їх мета - показати, що робота в Україні є, працювати та бути успішним можна й на рідній землі, розвиваючи та збагачуючи свою Батьківщину.

Лариса Довганич, Відділ організаційно-інформаційної роботи та архівної справи Закарпатського ОЦЗ,

 

17 жовтня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів