МФА повертається на другу сходинку

МФА повертається на другу сходинку
У 7-му турі чемпіонату України в першій лізі U-19 мукачівський МФА в рідних стінах приймав однолітків з івано-франківської «Ніки». Саме «Ніка» в минулому турі зуміла обійти мукачівців у турнірній таблиці й мінімум на тиждень трималася на другій сходинці. Звісно, з цим аж ніяк не збиралися миритися підопічні Віктора Ряшка.

 

Хоч погода не була ласкавою для учасників цього матчу та вболівальників, тим не менш, гравці демонстрували високі швидкості й швидко переходили центральну частину поля.

Вже на 3-й хвилині  господарі заробили право на кутовий подачу з якого влучно головою замкнув Ігор Тихненко.  Гра й надалі проходила доволі жваво, причому обидві команди обмінювалися стрімкими атаками, однак, поближче воріт втрачали м’яч або ж завдали неточних ударів. Одного разу удар метрів з 23-х від хавбека «Ніки» кіпер МФА переводить на кутовий.

Все на місця розставила друга половина зустрічі. Спочатку закарпатці не реалізували дві хороші нагоди, а вже на 53-й хвилині Василь Герег зумів видряпати м’яч від оборонця і пробив кіпер івано-франківців відбиває, а на добивання першим встигає   Олександр Апарін, який впевнено проштовхує м’яч точно в кут воріт – 2:0.

Господарі не збавили обертів, а продовжили тиснути на суперника. І вже на 72-й хвилині забивають третій гол. Знову з кутового зумів замкнути передачу партнера забивний Василь Герег, який в районі одинадцятиметрової позначки зумів скластися і завдати влучного удару – 3:0.

Після цього обидва наставники провели низку замін, а рахунок до завершення поєдинку лишився без змін.  

Інші матчі 7-го туру завершилися з такими результатами: «Темп» (Вінниця) – «Гірник» (Новояворівськ) – 2:2; «Динамо» (Львів) – «Поділля» (Хмельницький) – 3:0; «Прикарпаття» (Івано-Франківськ) – «Буковина» (Чернівці) – 1:2. «Адреналін» (Луцьк) цей тур попускав.

Тож після 7-го туру розташування команд є таким:  «Буковина» - 16; МФА – 14; «Ніка» - 12; «Прикарпаття», «Динамо» - 10; «Адреналін» - 9; «Темп» - 4; «Гірник», «Поділля» - 2.

Наступний поєдинок МФА зіграє на виїзді, 31 жовтня з ново яворівським «Гірником».

Семен МИХАЙЛИК

 

25 жовтня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів