Як паркуються ужгородські олені (ФОТО)

Як паркуються ужгородські олені (ФОТО)
Про оленів можна говорити довго й багато, але, можливо, якщо робити їх публічно відомими, вдасться якось вплинути на ситуацію?

 

Так фотографією припаркованого на Мукачівській "літака" в спільноті "Ужгород" поділилася Natashka Kalinina:

Коли закінчиться це свавілля?Коли всі однаково почнуть дотримуватись закону?Коли врешті решт суворо штрафуватимуть за таке???Навіщо на наше маленьке містечко взагалі купувати таких «кабанів» і не бути в змозі їх по людськи припаркувати??

Я з маленькою прогулянковою коляскою реально застрягла між рестораном і цим трактором!Прийшлось обїзджати про проїжджій частині Так набридла вже ця неповага деяких людей 

Більшість коментаторів – за радикальне вирішення проблеми: радять розбивати лобове скло, протикати колеса чи й залишати памперси з дитячими "сувенірами" на машині. Інші закликають звертатися до поліції, яка чомусь так і не відреагувала на допис.

Однак на сторінці Патрульної поліції в Закарпатській області з'явивлася публікація щодо правил паркування. Зокрема, там пишуть:

"Днями в Ужгороді почали їздити нові міські автобуси великої місткості. Та, на жаль, наші водії часто нехтують правилами дорожнього руху й ставленням до інших учасників. Так от, скажімо, водіям новеньких автобусів доволі складно проїхати ділянкою від вулиці Швабської у бік вулиці Мукачівської (площа Петефі).

Зі свого боку, ми приділяємо особливу увагу паркуванню саме на цій ділянці. Оскільки ця частина Ужгорода є чи не найпроблемнішою у цьому плані. Уже сьогодні, перед початком робочого дня, інспектори стежили за тим, аби водії на площі Петефі залишали власні авто належним чином. Така робота проводилася й до цього та триватиме й надалі".

Автомобіль, про який пишуть ужгородці, чомусь не помітили. Через регулярні скарги ужгородців, цій ділянці варто приділити особливу увагу?

Uzhgorod.net

 

25 жовтня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів