Правоохоронці Закарпаття просять краян допомогти в розшуку осіб, причетних до встановлення "сепаратистських" бордів

Правоохоронці Закарпаття просять краян допомогти в розшуку осіб, причетних до встановлення "сепаратистських" бордів
Нагадаємо, у ніч з 19 на 20 жовтня 2018 р. невідомі особи розмістили на території кількох населених пунктів Ужгородського району плакати провокаційного змісту під назвою «Зупинимо сепаратистів», на яких йдеться про відомих у краї осіб.

 

На Закарпатті триває розслідування злочину – розповсюдження невідомими особами агітпродукції, що розпалює міжнаціональну ворожнечу. У рамках розслідування кримінального провадження правоохоронці звертаються за допомогою до краян.

У ніч з 19 на 20 жовтня 2018 р. невідомі особи розмістили на території кількох населених пунктів Ужгородського району плакати провокаційного змісту під назвою «Зупинимо сепаратистів», на яких йдеться про відомих у краї осіб.

Поліція розпочала за даним фактом кримінальне провадження за ч.1 ст.161 Кримінального кодексу України (Порушення рівноправності громадян залежно від їх расової, національної належності). У справі триває розслідування. Правоохоронці краю звертаються до громадян за допомогою в розслідуванні даного резонансного злочину.

Якщо ви стали свідком даних подій або маєте інформацію щодо осіб, які причетні до скоєння даного злочину, звертайтеся за тел.102, 050-372-49-14 (чергова частина ГУНП в Закарпатській області), 067-314-18-31 (чергова частина Ужгородського районного відділення поліції), або на «гарячу лінію» УСБУ в Закарпатській області (0312-61-31-00).

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

26 жовтня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів