Уже зовсім скоро Ужгород матиме спортивну арену європейського зразка

Уже зовсім скоро Ужгород матиме спортивну арену європейського зразка
Ідеться про стадіон «Авангард», де зараз триває реконструкція.

 

На масштабні роботи на стадіоні левову частку фінансування, а саме 14,5 млн. грн., виділив Державний фонд регіонального розвитку, із бюджету Ужгорода виділили ще 1,6 млн. грн.

Днями народний депутат України Михайло Ланьо, перший заступник голови Закарпатської ОДА Іван Дуран, Ужгородський міський голова Богдан Андріїв, депутат Закарпатської обласної ради Андрій Андріїв побували на спортивному об’єкті, оглянули, як іде реконструкція. 

Більшу частину робіт вже провели, загалом передбачається, що існуюче  легкоатлетичне ядро стадіону після завершення робіт відповідатиме вимогам Міжнародної асоціації легкоатлетичних федерацій  та сертифікатів ІААФ або Федерації легкої атлетики України. 

У рамках проекту також мають зробити покриття біля трибун та входів, облаштувати, відповідно до рекомендацій Федерації легкої атлетики України, легкоатлетичні снаряди. Усе це дозволить  проводити згодом на стадіоні змагання всеукраїнського та європейського рівня з легкої атлетики, навчально-тренувальні збори спортивних клубів та інші спортивні заходи.

uzhgorod.net.ua

 

03 листопада 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів