На Закарпатті проблему поводження з відходами вирішуватимуть на законодавчому рівні

На Закарпатті проблему поводження з відходами вирішуватимуть на законодавчому рівні
На Закарпатті розпочався щорічний  Форум регіональних ініціатив «Екополяна-2018», присвячений питанню формування системи громадського здоров’я в Україні. Приєднався до Форуму і народний депутат України Роберт Горват.

 

Під час виступу на одній із панелей Форуму Роберт Горват звернув увагу на нерозривний зв'язок між громадським здоров’ям та станом навколишнього середовища, у якому сьогодні живуть українці.

Як результат минулорічного Форуму, була створена Регіональна асоціація органів місцевого самоврядування «Закарпаття - за чисте довкілля", а також розроблена Програма "Збереження екосистеми долини річки Тиса на прикордонній території". Відтак парламентар заявив, що під час сьогоднішнього Форуму вони разом із представниками наукового товариства та Регіональною асоціацією «Закарпаття – за чисте довкілля» домовились активізувати роботу і над забезпеченням збалансованого поводження з відходами.

«Зокрема, у напрямку удосконалення вітчизняного законодавства, що регулює дану галузь. Таким чином, щоб в Україні на законодавчому рівні були створені оптимальні умови для захисту навколишнього середовища», - пояснив Роберт Горват.

 

Прес-служба народного депутата України Роберта Горвата

 

29 листопада 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів