В Берегові стартував футзальний чемпіонат країни серед ветеранів

В Берегові стартував футзальний чемпіонат країни серед ветеранів
З 3 по 6 грудня в Берегові розпочався чемпіонат України з футзалу серед команд ветеранів 40+ фізкультурно-спортивного товариства «Колос».

 

Участь у цих змаганнях беруть 14 команд із різних куточків країни, серед них і представник Закарпаття – «Колос» (Берегово). Самі ж футзальні баталії відбуваються в спортивному залі НСБ «Україна», тож спортсмени після поєдинків мають можливість відновитися в термальному басейні.

Саме сьогодні свій перший поєдинок у групі зіграв берегівський «Колос» з ветерани футзальної команди «Обрій» (Черкаська область). Черкаська команда в минулому сезоні посіла другу сходинку в чемпіонаті. Тож саме черкащани одразу ж заволоділи ініціативою й потроху почали тіснити берегів чан до власних воріт. А згодом і вколотили в сітку воріт господарів вже в першій половині тайму 5 голів, а в другій таймі черкащани ще раз довели, що їх колектив вельми згуртований і зіграний, то не дали жодного шансу господарям, натомість ще кілька разів змусили колосівців виймати м’яч із власної сітки воріт. Тож для господарів перший млинець вийшов гливким. Але виправити становище берегівські футзалісти зможуть спробувати в двох наступних матчах групового етапу.

Семен МИХАЙЛИК

 

05 грудня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів