Чому закарпатці звільняються з роботи? Названі основні причини

Чому закарпатці звільняються з роботи? Названі основні причини
HeadHunter Україна розбирався у основних причинах, через які люди йдуть з компанії і що з цим можна зробити. Це стосується і краян, адже вони також потрапляють у вибірку. Тож - читайте причини і маєте привід серйозно замислитися...

 

Люди старого гарту пишаються єдиним записом у трудовій. Однак, віднедавна середній орієнтовний термін роботи на одному місці становить близько трьох років, інформує HeadHunter Україна. 

Як показують результати опитування, 44% його учасників змінюють роботу раз на 2-4 роки. При цьому 18% роблять це набагато рідше – раз на 5-7 років. Тих, хто змінює місце роботи в середньому раз на рік, виявилося 13% від усіх респондентів. 

На запитання про те, що саме спонукає змінювати роботу, 72% респондентів відповіли: низький рівень оплати праці. Саме фінансовий аспект увійшов до ТОП-3 основних причин, через які українці шукають нове місце трудової діяльності.

Двома іншими причинами, що підштовхують до зміни роботи, виявилися – відсутність можливості професійно розвиватися і некомфортна атмосфера у колективі. Про це заявили 63% і 44% респондентів відповідно. Близько третини респондентів зазначили, що замислюються про зміну роботи, коли відчувають необхідність щось поміняти у своєму житті, пише kiev.hh.ua.

 

14 грудня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів