НЕ пропустіть! На Закарпатті стартувала новорічна акція для дітей

НЕ пропустіть! На Закарпатті стартувала новорічна акція для дітей
Новорічно-різдвяні свята - це завжди веселощі! Це час для посмішок і радісних сюрпризів! Особливо чекають на ці свята діти, бо ж вони асоціюються з казкою, здійсненням бажань, яскравими враженнями і, звісно ж, подарунками.

 

І щоб додати приємних емоцій у скарбничку маленьких закарпатців група енергетичних компаній РЕНЕР вже традиційно проводить новорічну акцію для дітей. У її ході маленькі мешканці віддалених сіл Ужгородського, Перечинського, Тячівського та Рахівського районів матимуть нагоду поринути у новорічну казку зі святковою виставою від Закарпатського академiчного обласного театру ляльок «БАВКА» з улюбленими героями, конкурсами та новорічними розвагами. Окрім того, усі дітки-мешканці сіл-партнерів компанії отримають новорічні подарунки.

Цього року новорічне дійство розпочалося 20 грудня у селі Костилівка Рахівського району та селах Руська Мокра та Лопухово Тячівського району. Як розповідають організатори, акцію буде завершено протягом двох тижнів. Тож слідкуйте за святковими анонсами у Ваших населених пунктах, щоб не пропустити найцікавіше!

 

 

21 грудня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів