Кафедра військової підготовки УжНУ підтримує полонених моряків (ВІДЕО)

Кафедра військової підготовки УжНУ підтримує полонених моряків (ВІДЕО)
Звільнити українських моряків! Із цією вимогою до Кремля звертається весь цивілізований світ. Кафедра військової підготовки УжНУ – перша на Закарпатті, хто долучився до флешмобу щодо звільнення полонених ВМС України з московських лап.

 

Звільнити українських моряків! Із цією вимогою до Кремля звертається весь цивілізований світ. Кафедра військової підготовки УжНУ – перша на Закарпатті, хто долучився до флешмобу щодо звільнення полонених ВМС України з московських лап. Курсанти другого року навчання записали відеозвернення з вимогою звільнити з полону незаконно затриманих моряків.

Заступник завідувача кафедри військової підготовки підполковник запасу Ігор Єськін каже: "Ми підтримуємо полонених українських моряків і сподіваємося, що ця акція приверне увагу суспільства і прискорить їх повернення додому". 

Ініціативу підтримали і студенти, і викладачі кафедри. До слова, студенти самі підготували тематичний плакат, а нетиповий для наших країв прапор ВМС нашим військовикам передали колеги зі Львова. Військова кафедра закликає й інші підрозділи УжНУ долучатися до акції на підтримку українських моряків. Разом – сила! 

Нагадаємо, 25 листопада Росія виявила відкриту агресію у нейтральних водах Азовського моря: корабель РФ протаранив рейдовий буксир українських військових «Яни Капу» та уразив вогнем малі броньовані артилерійські катери «Нікополь» та «Бердянськ». У результаті нападу українські військові потрапили в полон, є поранені.

Ксенія Шокіна,

відео Роберта Паппа для Медіацентру УжНУ

 

21 грудня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів