В Ужгород на фан-зустріч приїдуть актори з популярного серіалу "Школа"

В Ужгород на фан-зустріч приїдуть актори з популярного серіалу "Школа"
Популярні актори, улюбленці українців, які виконали головні ролі у серіалі «Школа» на «1+1», вирушають у свій останній всеукраїнський тур, в рамках якого відбудеться кілька фан-зустрічей із прихильниками у різних містах України. Першими зустрітися із своїми улюбленцями зможуть жителі західної України.

 

Так, глядачі побачать Анну Трінчер (Ната), Ірину Кудашову, Богдана Осадчука, Олега Виговського, Сашу Петренко, Марію Кондратенко (Соня), Яніну Андреєву, Олену Курту, Андрія Бойко та інших, переглянуть та візьмуть участь в унікальній інтерактивній виставі, у якій голосуванням оберуть переможця у змаганні 11-А і 10-Б та їхніх класних керівників.

Фан-зустрічі відбудуться в різних містах, зокрема, 11 квітня – в Ужгороді. Детальніше про інші міста, час та місце проведення фан-зустрічей можна дізнатись за посиланням https://1plus1.ua/shkola/novyny/zirki-serialu-skola-virusat-u-ostannij-vseukrainskij-tur

Квитки можна придбати тут: https://kvartal-concert.com/afisha?field_city_tid=All&field_tours_tid=328&field_date_value%5Bvalue%5D%5Bdate%5D.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

12 березня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів