Закарпаття: "Ваня, ти стільки наробив проблем у області..."

"Ми з тобою з Мукачівського району, могли б порозумітися..." з інтерв’ю Балоги

 

Ви самі, коли були при владі, бачилися з Різаком?

– Я бачив Різака на другий день після того, як став главою Закарпатської обласної адміністрації. Я його запросив до себе в кабінет, попросив: "Ваня, ти стільки наробив проблем у області, не думаючи... Організував стінку на стінку. Ми з тобою з Мукачівського району, могли б порозумітися... Ви програли вибори. Ти – кандидат наук, може, будеш докторську писати. Якщо є в тебе можливість, іди в університет, бери кафедру. Залиш цю політику".

Така була моя пропозиція Вані (Різаку). На жаль, він не скористався цією пропозицією.

– У Різака, коли він був губернатором Закарпаття, був радник на прізвище Чубірко. Він теж перебував у розшуку. Чи справді він був організатором безладів на Закарпатті при Кучмі? Чи він не намагався з вами домовитися?

– Організатором всього бєспрєдєлу, був, на жаль, Різак. Ну хто такий радник глави адміністрації Чубірко? Це, вибачте, шушера, яка виконувала політичні замовлення попередньої влади. Вони робили тупе виконання, не думаючи. А коли одумалися, було пізно.

Зі мною ніхто ніколи навіть не намагався домовлявся, особливо СДПУ(о). І коли я прийшов на посаду губернатора, вони ще спокійно ходили по вулицях.

– Чи справді Чубірко – це родич Медведчука?

– Ну, він розійшовся зі своєю першою дружиною і, говорять, що він живе з сестрою дружини Медведчука. Це такий сильний перспективний шлюбно-політичний союз!

УП

 

05 грудня 2005р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. 2005-12-05 / 16:40:00

    До речы стаття вийшла вся у минулу пятницю. Сайт треба уважніше читати.

  2. Данило 2005-12-05 / 11:00:00

    deeds - хіба не брехня, що Балога не причетний до подій на з-їзді НСНУ, коли Колібаба запропонував виключити з лав ПЕтю і Ко? Чи ти десь чув, щоб Колібаба щось робив без дозволу свого патрону. Крім того, я щось не чув, щоб Балога складав повноваження керівника Закарпатського осередку НСНУ. Тому Балога як брехав поки був губернатором, так і бреше тепер на посаді міністра

  3. Данило 2005-12-05 / 10:52:00

    deeds- а що це така поважна людина, щоб його статті повністю передруковувати? Хоча у мене є своя версія, чому редактор не дав статтю повністю. Там надто багато брехні міститься, щоб її давати.

  4. deeds 2005-12-05 / 09:42:00

    А чому ж такий поважний сайт не може розмістити всю статтю...?