Жінкам на замітку: як без салону краси виглядати на всі 100

Жінкам на замітку: як без салону краси виглядати на всі 100
Дерматологічні захворювання, порушення в роботі шлунку, печінки, нирок або гормональної системи безпосередньо відображаються на обличчі, бо поки ви це не вирішите, немає сенсу купувати дорогі косметичні засоби та проводити дні в салонах краси.

 

Важливе правило догляду за шкірою, особливо після зими, - це правильно підібраний очищаючий засіб, адже якщо шкіра не очищена належним чином, активні речовини, які містяться у всіляких кремах, масках просто не можуть належним чином «працювати». Бажано вибирати м'які очищаючі засоби, для чутливої і сухої шкіри - косметичні вершки або молочко, тоніки. При нормальній та комбінованій шкіри відмінно підійдуть гелі для вмивання або нежирний лосьйон.

Салонні процедури для очищення шкіри дуже дієві, але не у всіх є кошти і час на відвідування таких закладів, тому зробити хороші засоби цілком можливо і в домашніх умовах. Добре використовувати легкі маски з використанням білої косметичної глини і кефіру. При жирній шкірі варто додати пару крапель абрикосової олії - це допоможе звузити і очистити закупорені пори. Хороший результат дають також вітамінні маски з фруктів.

 

Джерело: Ukr.Media.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

25 березня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів