6 труднощів навчання за кордоном

6 труднощів навчання за кордоном
Коли студент чи школяр їде за кордон для отримання освіти – нервують всі. Попереду щось зовсім нове… та невідоме. Поговоримо сьогодні про еміграцію (тимчасову та постійну), психологію, депресію та мовні бар’єри. Отже, які основні труднощі навчання за кордоном очікуватимуть українського студента?

 

Мовний бар’єр

Зазвичай умови конкурсів для отримання стипендій для закордонного навчання включають підтвердження знання іноземної мови (найчастіше англійської) на рівні не нижче середнього.  

Нестандартні екзамени

В інших країнах часто головним критерієм оцінки є творчість та ініціативність студента. Часто однією з основних вимог є написання письмової роботи, до якої учні готуються по декілька тижнів. Уявіть собі – якийсь твір чи есе. Однак, якщо у вас немає ані сил, ані бажання, можна скористатися  https://writix.co.uk/buy-dissertation-help або будь-яким іншим сайтом, який пропонує академічні роботи, написані професіоналами.   

Самотність

Студент для поїздки на навчання закордон покидає друзів. У рубриці «Навчання за кордоном мінуси», одне з перших місць займає самотність – закономірний та логічний процес будь-якого переїзду в нове місце. А щоб не було значного стресу – спробуйте ще до поїздки знайти майбутніх однокласників/одногрупників у соціальних мережах та написати їм. Це, як мінімум, цікаво.

 

26 квітня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів