"Велика вода" вже на Закарпатті: у мережі з’являються перші фото

"Велика вода" вже на Закарпатті: у мережі з’являються перші фото
Користувачі соціальної мережі Фейсбук зі Сваляви, Виноградова та Мукачева поскаржились на затоплення доріг та тротуарів після сильних дощів

 

Мукачівка Анютка Лучкай зазначила, що  кожного разу після дощу ДНЗ  №18 «пливе».

«Цікаво, як наразі батькам вести своїх діток в дитячий садок, а вихователям – йти на роботу? Мабуть, варто придбати човен, а на діток одягнути рятувальний круг. Скільки ще буде продовжуватись така ситуація біля садочку? Хто відповідальний за це?» – йдеться в дописі.

Натомість користувач Коля Аноприенко оприлюднив фото з Виноградова, де дорога після дощу сталася схожою на венеціанські канали.

Михайло Чокандій зі Сваляви оприлюднив фото та відео жахливого стану тротуарів у Сваляві, які після дощів перетворилися в суцільну калюжу.

«Як далеко можна пройти в дощ по «тротуарах» Сваляви? Відповідь проста, максимум метрів 20.  На вулицях і тротуарах під час дощу утворюються справжні озера, ні пройти ні проїхати, вода тече по тротуарах бо ярків немає. Я розумію, що на шляху машина – міська рада – машина цих озер немає, та ви пройдіться по місту пішки і трохи далі від своїх кабінетів» – написав Михайло Чокандій.

Також в наступну добу погода закарпатців не тішитиме. За повідомленням Закарпатського центру з гідрометеорології на території області 21 травня очікується: хмарно, часом значні, місцями сильні дощі. В першу половину ночі в східних та центральних районах грози, місцями град. Вітер південний 5-10, під час грози місцями шквалисте посилення 15-20 м/с. Температура повітря вночі 9-14°, вдень 14-19° тепла, в горах місцями вночі до 6° тепла, вдень 7-12° тепла. По м. Ужгород: хмарно, часом дощ, вночі значний дощ. Вітер південний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 12-14°, вдень 17-19° тепла.

Джерело: pershij.com.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

21 травня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів