На Закарпатті тривають роботи з очистки бар'єрного огородження

На Закарпатті тривають роботи з очистки бар'єрного огородження
Для підвищеної безпеки при русі автотранспорту уздовж сучасних автомагістралей розміщують металеві дорожні огородження бар’єрного типу. На Закарпатті, в умовах руху в горах, автодорога державного значення М-06 обладнана цим засобом безпеки майже скрізь.

 

Цими днями дорожники розпочали очистку та за потреби заміну вказаного дорожнього обладнання, адже ця "металева стрічка" є важливою складовою безпеки дорожнього руху.

 

Бар’єрна огорожа (криволінійний брус, колесовідбійник) — це конструкція, призначена для запобігання виходу автотранспортного засобу за периметр узбіччя або моста, а також для запобігання виїзду автотранспорту на зустрічну смугу. Матеріалом для бар’єрних огороджень зазвичай служать залізобетон, метал або пластик.

Такого роду конструкції встановлені й на інших шляхах державного значення, проте саме на М-06 рух вкрай інтенсивний у тому числі великовагового транспорту. 

 Роботи тривають у відповідності до вимог Правил дорожнього руху України. Просимо водіїв бути уважними та зменшувати швидкість руху автомобілів на ділянках проведення дорожніх робіт. 

Джерело: служба автомобільних доріг у Закарпатській області

 

30 травня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів