Жінкам на замітку: як правильно обрати гребінець для волосся

Жінкам на замітку: як правильно обрати гребінець для волосся
Часто жінки нехтують головними правилами!

 

Гребені

 

Гребені і гребінці підходять практично будь-якому типу волосся. Гребені стануть відмінним варіантом для довгого густого волосся, а також для рідкого короткого. Якщо Ви володарка густих локонів — вибирайте модель з рідкісними зубчиками з натурального матеріалу, а якщо у Вас досить рідке волосся — з частими.

 

Зверніть увагу на дерев'яні гребені — вони не будуть електризувати волосся і допоможуть впоратися з лупою. Але перевірте, щоб зубчики були гладкими і відполірованими, а сам гребінець не повинна бути покритий лаком або фарбою. Відмінним гребінцем для кучерявого волосся стане силіконовий гребінь — він чудово розплутує навіть дуже заплутані пасма.

 

Щітки

 

 

 

 

 

 

Для багатьох дівчат щітка — це найкращий гребінець для волосся на всі випадки життя. Масажний гребінець здатний посилити приплив крові до поверхні шкіри, що сприяє швидкому росту волосся. Найбільше щітки підходять для дівчат з довгим волоссям і шкірою голови, не схильною до жирності.

 

Найкращими щітками вважаються варіанти з натуральної щетини — такі зубчики не здатні нашкодити волоссю або шкірі голови, а ось зробити пасма більш м'якими і слухняними їм цілком під силу. До того ж, гребінці з натуральною щетиною знімають статичну електрику і чудово розплутують волосся.

 

Найпоширеніший варіант — пластикові щітки. Їх основною проблемою є ефект електризації, який можна зняти, промивши гребінець мильною водою. Щоб пластикова щітка не пошкодила волосся і шкіру голови, спочатку проведіть нею по тильній стороні долоні — якщо подряпин не залишається, а відчуття приємні — значить, щітка має право зайняти місце на вашому туалетному столику.

 

Існують також металеві щітки — вони не електризують волосся, але користуватися ними занадто часто не варто. Металеві гребінці повинні мати на зубчиках пластикові наконечники, які не дадуть металу подряпати шкіру голови і нашкодити корінню волосся.

 

Брашинги

 

 

 

Ідеальним гребінцем для випрямлення волосся та інших видів укладання є брашинг. Ця кругла щітка не здатна якісно розчесати волосся, зате укласти його з її допомогою простіше простого. Для довгого волосся вибирайте великий брашинг з натуральної щетини, а для короткого волосся — гребінець діаметром трохи менше.

 

Для сушіння феном зверніть увагу на полікарбонатні гребінці, які не будуть нагріватися в руках і плутати волосся. Якщо ж у Вас в цілях підкрутити волосся, тоді вибирайте брашинг з неприродною або змішаною щетиною.

 

07 червня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів