Як вибрати зимове плаття

Як вибрати зимове плаття

 

Багато жінок із задоволенням купують сукні на літній період, але забувають про такий предмет гардероба з настанням перших холодів. Однак, це помилка, яка подарує образу то, чого складно домогтися за допомогою будь-якої іншої речі - жіночність. Сучасні виробники пропонують величезний вибір зимових суконь , які підходять для повсякденного носіння і урочистих випадків. Наряди підкреслять достоїнства фігури, зігріють в мороз і продемонструють оточуючим елегантність смаку. До того ж, варто знати, що сукні з щільних тканин здатні візуально мінімізувати недоліки фігури.

Які фасони актуальні

Футболка відноситься до категорії універсальних речей, і дозволяє жінці продемонструвати смак. Більш того, воно дає можливість залишатися жіночною як в повсякденному, так і офісного життя, що стало можливим за рахунок широкого асортименту фасонів, серед яких нескладно підібрати варіант, що ідеально підходить для віку жінки і її фігури.

Популярні фасони:

  1. Прямий крій з незначною кількістю декоративних деталей. Це базовий варіант, який робить образ стильним і привабливим.
  2. Моделі з коротким рукавом. Багато хто впевнений, що такі фасони розраховані виключно для шкарпетки влітку, але в дійсності плаття з коротким рукавом відмінно підходить і для осінньо-зимового періоду. Досить доповнити образ жакетом, светром або іншим подібним предметом одягу.
  3. Довгий наряд - відмінний вибір для шкарпетки взимку. Так, стильне плаття в підлогу варто придбати для періодичного відвідування культурних заходів.
  4. Спортивний стиль - сукні таких фасонів відмінно підійдуть жінкам, які віддають перевагу активному способу життя. Спортивні рішення відрізняються високим рівнем комфорту і практичності, вони відмінно виглядають з високими чобітьми, короткими черевиками і спортивним взуттям.
  5. Дуті і стьобані моделі - теплий і практичний варіант, здатний стати хорошим нарядом для холодних зимових днів. Це оригінальний і трендовий варіант одягу для дівчат, що володіють стрункою фігурою.

Офісні теплі сукні

Офісний стиль передбачає певний дрес-код, згідно з яким одяг повинен бути стриманою, елегантною. Діловий стиль потребує такті і мінімалістичному дизайні. Ці особливі правила не варто випускати з уваги при виборі офісного вбрання. Найбільш актуальна модель - плаття-футляр, яке доречно в переважній більшості випадків. Наряд з щільного матеріалу, що підкреслює достоїнства фігури, виглядає по-діловому, просто і лаконічно.

Не варто віддавати перевагу безформним моделям типу oversize. Вважається, що вільний крій приховує багато недоліків, але в дійсності це не так, адже таке вбрання додасть додатковий обсяг і вік - це не грає на руку жодній жінці. При купівлі сукні для зими можна розглядати рішення міді або в підлогу. Головне, щоб одяг був зручним, і ви в ній відчували себе привабливо і впевнено.

 

25 серпня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів