Стиль життя: Insta-прогулянка Ужгородом з Роменою Завадяк (ФОТО)

Стиль життя: Insta-прогулянка Ужгородом з Роменою Завадяк (ФОТО)
Блогери – незвичайні люди і на світ дивляться по-особливому. Вони здатні помічати деталі, які інші можуть не помічати. Вміють знаходити цікаві місця і подавати їх крізь призму свого бачення і світосприйняття. Пропонуємо вам знайомство і невеличку інста-прогулянку

 

Ужгородом разом з Роменою Завадяк. Її профіль дивовижний і натхненний. Ромена ділиться власними внутрішніми відчуттями, хвилюваннями, досвідом, розповідає про любов, сім’ю і дітей, – пише Varosh.

Далі – пряма мова.


Я Ромена, мені 25 років. За освітою юрист, але за спеціальністю працювала лише 3 роки. Потім було навчання стилю і життя, пов’язане з творчістю та модою.

Я дружина, мама двох хлопців і все моє життя крутиться навколо них. Тому мій блог можна назвати лайфстайлом. Але я планую повертатися потрохи до роботи стиліста і міняти напрям профілю.

Ніколи не мала на меті стати блогером, просто публікувала свої фото.Завжди любила фотографувати та фотографуватись. Це моє хобі, яке з часом переросло і в роботу.

Img 0367

Img 0368

Img 0369

Img 0371

Img 0373

Img 0374

24/7 проводжу зі своїми дітьми, тому в моєму профілі переважають теми про материнство. І це не дивно.

У нашому місті безліч кав’ярень, інстаграмних стін, двориків, вуличок.Вмію знайти у кожному куточку Ужгорода цікаву локацію для фото. Можу побачити навіть там, де, на перший погляд, її немає.

Img 0378

Img 0379

Img 0381

Img 0382

Img 0383

Img 0384

Img 0385

Люблю стару частину міста. Там знаходяться, на мою думку, найгарніші вулички. Також є прекрасний ужгородський замок, ботанічний сад, кафедральний греко-католицький собор, біля якого розташований дуже затишний сквер.

Ужгород – невеличке, але дуже затишне місто. Кожного року я закохуюсь у нього знову і знову. Особливо наприкінці квітня, в період цвітіння сакур. У ці дні Ужгород вкритий ніжно-рожевою ковдрою і це фантастично гарно.

Лариса Липкань

 

08 червня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів