П’яні і під наркотиками: як полюбляють їздити деякі водії на Закарпатті

П’яні і під наркотиками: як полюбляють їздити деякі водії на Закарпатті
За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами у стані сп’яніння в Берегівському, Хустському районах.

 

Ще одного п’яного водія виявила патрульна поліція області. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи.

У місті Берегово працівники групи реагування патрульної поліції зупинили вночі автомобіль марки «Volkswagen Gоlf» іноземної реєстрації, на якому не освічувався задній номерний знак. За кермом братового автомобіля перебував місцевий юнак, який взагалі не має водійського посвідчення і був у неадекватному стані. Правоохоронці запідозрили, що водій перебуває під дією наркотиків, однак той відмовився проходити медосвідування. На правопорушника склали адмінпротоколи за керування в стані наркотичного сп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили його від керування. 

У селі Велятино Хустського району ввечері працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Оpеl Vеctrа» іноземної реєстрації, на якому не працював поворотник під час виконання маневру, а водій не був пристебнутий паском безпеки. За кермом перебував місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у нього 0,24 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили  водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

Нетверезого водія також виявили працівники обласного управління патрульної поліції. 

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення. 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

11 червня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів