Де сьогодні працюють ужгородські комунальники

Де сьогодні працюють ужгородські комунальники
Сьогодні в Ужгороді продовжують встановлювати лінію вуличного освітлення на набережній Незалежності, відновлюють лінію на вулицях Українській, Дружній, Ужанській, міняють лампи на площі Дружби народів та відновлюють декоративне підсвічування мосту Масарика.

 

Вночі вулиці міста прибирали із використанням спецтехніки, обслуговуючі компанії прибирають закріплені за ними території вручну, на вулицях і площах поливають висаджені квіти. Ліквідовують стихійні смітники із вулиць Польової, Тараса Шевченка, Оноківської, Юрія Гойди, Федора Потушняка, Олександра Попадинця; також прибирають кладовище Кальварія і вивозять сміття з кладовища Барвінок.

Тривають капітальні ремонти тротуарів на вулиці Шумній, покриття тротуарів та проїжджої частини площі Шандора Петефі. Підготовчі роботи до капремонту проводять на вулиці Собранецькій. Поточний ремонт роблять на вулиці Олександра Фединця, підготовку до таких ремонтів – на вулицях Климента Тімірязєва, Одеській. Капітальні ремонти шатрової покрівлі – у багатоповерхівках за адресами Одеська, 12 та Андрія Палая,1Б.

 

Ужгородська міська рада. Офіційна сторінка

 

19 червня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів