Фінал кубку Закарпаття з футболу: до півфіналу виходять сильніші за класом

Фінал кубку Закарпаття з футболу: до півфіналу виходять сильніші за класом
Матчі-відповіді 1/4 фіналу кубку Закарпаття пройшли без сенсацій. Усі вищелігові колективи потрапили до півфіналу.

 

Хоча, в одному з матчів неочікуваний результат таки міг статися, якби «Тячів» зумів реалізувати свої нагоди в домашньому протистоянні з виноградівським «Севлюшем». У першій зустрічі в Виноградові тячівці поступилися – 0:3. А от вдома вони дали бій чемпіонам краю, ба, більше того, претендували навіть перевести поєдинок в овер-тайм – на 55-й та 78-й хвилинах брати Микола та Михайло Фіцаї двічі вражали ворота іменитих гостей і якби господарі реалізували третю нагоду, то цілком могли б і поборотися за вихід в 1/2 фіналу. Та їх наміри повністю знівелював нападник «Севлюша» Михайло Чедрик, який на 89-й хвилині став автором м’яча, це дозволило комфортно завершити цю зустріч для «Севлюша», який хоч і поступається 1:2, проте виходить до півфіналу.

У матчі в Іванівцях між місцевим «Колосом» та мукачівським МФА, який у першій зустрічі розгромив першолігового чемпіона – 5:0 матч пройшов у спокійній і невимушеній атмосфері. Господарі розуміли, що їм не до снаги догнати мукачівців, тож вирішили перевірити свій кадровий резерв. А гості, не надто напружуючись, у другій половині матча реалізували дві свої нагоди, дозволивши супернику лише наприкінці зустрічі провести гол-престижу з пенальті. Тож 2:1 перемога МФА, який продовжить боротьбу за почесний трофей.

У матчі двох представників Тячівщини: ФК «Вонігово» – ФК «Вільхівці» класичного дербі не вийшло. Воніговський колектив після виїзної поразки 1:4 у рідних стінах зазнав ще більшого фіаско від більш досвідченої команди, яка вжне кілька років змагається за нагороди у вищій лізі краю. Шість сухих м’ячів пропустили господарі у власні ворота, не зумівши відповісти жодним влучним пострілом. Навіть граючи у меншості, через вилучення гравця «Вільхівці» зберегли свої ворота на замку.

А от найбільш результативний поєдинок відбувся в Середньому, де ракошинський «Колос» у якості господарів приймав вищеліговий «Витязь» (Концово). Поступившись у першому матчі «Витязю» 1:3 «Колос» мав перемагати з різницею в більш, ніж два м’ячі. Вже в першому таймі гості зуміли зіпсувати плани наставнику «Колоса» Івану Фізеру, відкривши рахунок у матчі, та за три хвилини кращий бомбардир господарів Юрій Сінкін швидко відновив статус-кво, а Юрій Сорока збільшив перевагу «Колоса» - 2:1. Згодом досвідчений нападник «Витязя» Руслан Соскида знову вирівнює рахунок, а на 44-й хвилині двобою той же Ю.Сорока вчергове виводить «Колос» уперед – 3:2. Початок другої половини зустрічі був за гостями, і, знову на 47-й хвилині героєм стає Р.Соскида, який зрівнює рахунок – 3:3. До кінця захоплюючого матчу команди обмінялися голами і кінцевий результат поєдинку – 4:4. До слова, й автором четвертого м’яча в складі «Витязя» став Р.Соскида, який записав на свій рахунок покер у цій зустрічі.

Тож до півфіналу кубка Закарпаття виходять вищелігові команди: «Вільхівці», «Витязь», МФА та «Севлюш». Пари півфіналістів визначать шляхом жеребкування.

Семен МИХАЙЛИК

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

20 червня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів