Від «Океану Ельзи» до «Coldplay»: хто вони – музиканти, які декілька днів «запалювали» в Ужгороді (ФОТО, ВІДЕО)

Від «Океану Ельзи» до «Coldplay»: хто вони – музиканти, які декілька днів «запалювали» в Ужгороді (ФОТО, ВІДЕО)
Різний репертуар, щирість та безпосередність –такими були виступи гурту «Never too late» просто в центрі Ужгорода. Містяни схвалють: «Побільше б такого в Ужгороді», «Круті хлопці», «Вони просто божественно грають». Родом хлопці з Рівненщини, мандують Україною вже другий рік поспіль, у наше місто завітали вперше, та обіцяють ще повернутися. Ми в Uzhgorod.net поцікавились історією створення гурту, чим живуть у негастрольний час та враженнями музикантів від міста.

 

-         Хлопці, граєте та співаєте ви дійсно круто! Розкажіть історію створення гурту 

-         Вважаємо, що наш гурт створився чотири місяці тому, бо саме тоді ми взяли четверту людину, басиста, і вже відчули себе повноцінним колективом (на жаль, басист не зміг приїхати з нами в Ужгород). А так ми граємо вже другий рік. Починали Вадим і Максим удвох як саксофоніст і ударник. Оскільки у Максима хобі співати, то вирішили не лише грати, а як барабанщика залучили до гурту Сергія.

Максим Копченко, солістСергій Прокопченко, соло, гітара

-         Чому саме таку назву обрали для гурту?

-         У нас були різні варіанти назви, особливо смішний перший – «SeVaMak» (Сергій, Вадим, Максим). Але ми таки обрали «Never too late». Перекладається назва як «ніколи не пізно», це є і для нас дивізом у житті. Ми впевнено дивимось у майбутнє. Завжди віримо у власні сили і ставимо собі нові цілі. І для нас ця назва є дуже близькою, бо ми часто запізнюємося :) .

-         Як часто ви збираєтеся на репетиції?

-         Зазвичай у нас репетиції навесні, взимку та восени. Літо – це час відпочинку і наших поїздок Україною, тому для репетицій дуже важко виділити хоча б хвилинку.

Вадим Пилипчук, електрогітара, саксофон, клавіші

-         У яких містах вже побували з концертами?

-         Їздимо Україною два роки. Дебютували в Луцьку, потім поїхали у Франківськ, Тернопіль, Одесу, Херсон, Миколаїв, Житомир. Цьогоріч уже об`їздили ці міста, вирішили, що час для нових  - так завітали до вас в Ужгород.

-         Які ще маєте хобі, крім музики?

-         Музика – це справді основне для нас. Крім цього ми дуже любимо подорожувати, разом займаємося спортом. Але більшість часу таки присвячуємо музиці.

-         За яким принципом обираєте пісні?

-         Комусь із гурту подобається пісня, і він пропонує вивчити її. Тоді радимося, наскільки популярним є трек і так далі. І вирішуємо, чи варто її вчити. А взагалі музичні вподобання в нас різноманітні: майже все слухаємо.

Сергій Вакулюк, барабани

-         Чи маєте власні пісні?

-         Так, звісно, цьогоріч ми хочемо зробити перший власний альбом. У нас уже є три пісні, і ми збираємо зараз кошти, щоб їх записати. Слова для наших пісень пише соліст (Максим – ред.), а мелодію, ритми підбираємо разом. Коли спільна робота, обмінюємося думками, то й кращий результат.

-         Скільки годин поспіль на день ви граєте?

-         Наша ціль – кожен день грати годин вісім. Приблизно о 14:00 починаємо грати і до 22:00. Але насправді буває по-різному, іноді погода підводить, і можемо виступати на день лише 2-3 години.

-         Як ви відпочиваєте?

-         Влітку відпочиваємо під час концертів: 5 днів граємо, а на 6 маємо розважальну програму. Нам до вподоби активний відпочинок, у Рівному часто збираємося пограти у футбол, волейбол.

-         Які враження від Ужгорода?

-         Місто красиве, давня архітектура, це дуже цікаво. Правду кажучи, ми нічого ще не подивилися, крім Театральної, Корятовича та Петефі. Ми були дуже втомлені. Наступного разу з задоволенням долучимося до екскурсії чи навіть квесту по місту .

 

-         Дякую за цікаву розмову, успіху вам і повертайтеся в Ужгород якнайшвидше.

 

Підписуйтеся на гурт у Інстаграмі, стежте за творчістю та підтримуйте їх.

 

Розмовляла Оля Богославська, Uzhgorod.net.ua

Фото авторки

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

13 липня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів