В Закарпатській митниці ДФС відбулись урочистості з нагоди Дня Незалежності

В Закарпатській митниці ДФС відбулись урочистості з нагоди Дня Незалежності
За подіями, які відбувалися в нашій країні у серпні 1991 року, затамувавши подих, стежив увесь світ. Бо тоді у цьому місці творилася історія – український народ мирним шляхом виборов право на життя у власній державі. Із такими словами під час урочистих зборів звернувся до колективу Василь Поїзд – в.о. начальника Закарпатської митниці ДФС.

 

Виконуючий обов’язки керівника митниці підкреслив, що досягнення митниці – це завжди результат наполегливої праці всього колективу і кожного митника зокрема. Василь Поїзд побажав колективу щоб його надійними супутниками у праці і надалі залишалися високий професіоналізм, принциповість та відданість справі захисту інтересів держави, забезпечення добробуту українського народу.

– За двадцять вісім років, що минули з дня проголошення Верховною Радою Акту Незалежності України, сталося чимало змін. Зокрема, це розбудова громадянського суспільства, яка все ще триває, і нарешті, для кожного з нас – усвідомлення себе громадянами незалежної, суверенної Держави, – наголосив в.о. начальника митниці.

– Бажаю всім миру, злагоди, аби сім’ї були щасливі, щоб суспільство поважало вас і вашу професію, – зазначив Василь Поїзд.

З нагоди 28-ї річниці Дня Незалежності України в.о. начальника Закарпатської митниці ДФС вручив працівникам, яким були присвоєні дострокові звання, погони.

ДФС у Закарпатській області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

23 серпня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів