Цікаво знати: продукти, які викликають старіння шкіри

Цікаво знати: продукти, які викликають старіння шкіри
Зберігайте, щоб не загубити.

 

Цукор

Наукові експерти розповіли про ті продукти, які здатні прискорювати старіння шкіри. До списку цих продуктів вони внесли цукор. За словами вчених, його постійна присутність в раціоні уповільнює синтез колагену — білка, який відповідає за пружність шкіри.

Перероблене м'ясо

Його надмірне споживання негативно позначається на обміні речовин, що робить шкіру тьмяною, псує її колір і підвищує схильність до запалення.

Сіль

Всі готові продукти і напівфабрикати містять надмірну кількість солі. Якщо основну частку раціону складають саме вони, набряклості не уникнути.

Кава

Любителі кави не тільки ризикують дістати пошкодження емалі зубів. Цей напій зневоднює організм, тим самим сприяючи появі зморшок на шкірі, швидко старіючої від нестачі вологи.

Алкоголь

Вживання спиртних напоїв провокує появу припухлості на шкірі, робить більш вираженими кровоносні судини на ній.

Продукти з кукурудзи

До них у тому числі належать різноманітні пластівці для сніданків, чипси, попкорн. Експерти констатують, що пристрасть до цих продуктів порушує в організмі баланс Омега-3 і Омега-6.

Омега-3 жирні кислоти сприяють продовженню молодості насамперед за рахунок свого впливу на поліпшення стану судин мозку.

Ukr.Media

 

26 серпня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів