Цікаві страви з Мівіною

Цікаві страви з Мівіною

 

Mivina — це харківський бренд страв швидкого приготування. Продукція виробника характеризується демократичною ціною та різноманітністю асортименту. Її можна вживати як самостійно, так і у складі інших страв.

Асортимент страв швидкого приготування від ТМ «Мівіна»

Найбільше в асортименті виробника вермішелі швидкого приготування. Наприклад, швидка локшина Мівіна на сайті Maudau представлена такими смаками:

  1. курячий бульйон;
  2. гриби з овочами;
  3. сир та зелень;
  4. смажене м'ясо.

Окремо слід відзначити серію Street Food. Вона має азіатські мотиви — доповнюється гострими спеціями, кунжутом, соусом теріякі. Також бренд випускає картопляне пюре. Є продукція зі смаком вершків, курки. У холодну погоду можна зігрітися за допомогою продуктів серії «Гарячий кружка». Це супи швидкого приготування з грінками. Популярність страв від торгової марки «Мівіна» пояснюється приємним смаком та швидкістю приготування. Достатньо залити продукцію окропом, щоб отримати повноцінну страву.

Цікаві рецепти з продукцією «Мівіна»

Мівіна — це не просто швидкий перекус. Це цілий світ кулінарних можливостей. З локшиною роблять випічку, салати, запіканки. Ось кілька цікавих рецептів.

Вафлі

Вафлі — одна з найбільш незвичайних страв із використанням Мівіни. Вермішель для приготування можна купити в магазині Маудау, зробивши онлайн-замовлення. Для приготування також знадобляться:

  1. яйце;
  2. по ложці соєвого соусу, гірчиці, меду;
  3. сіль та перець за смаком;
  4. дрібочка часникової приправи.

Зваріть локшину в окропі. Перемішайте соєвий соус, мед, гірчицю. Перелийте суміш у чашку разом з яйцем. Додайте приправи. Доповніть масу звареною локшиною, розмішайте, щоб вона просочилася соусом. Потім розмістіть вермішель у вафельниці та випікайте.

Запіканка

Підготуйте пачку локшини або пюре швидкого приготування, пару яєчних жовтків, сосиски або м‘ясний фарш, трохи зеленої цибулі, олію, сіль і перець за смаком. Перемішайте інгредієнти у блендері. Змастіть пательню або деко олією та викладіть отриману масу. Якщо смажити на сковорідці, то потрібно перевертати запіканку, щоб вона отримала золотавий колір з обох боків. Якщо випікати у духовці, то для отримання апетитної поверхні можна засипати страву тертим сиром.

Салат

Універсальність вермішелі Мівіна дозволяє застосовувати її для приготування салатів. Наприклад, з таких інгредієнтів:

  1. огірок;
  2. сосиски;
  3. варені яйця;
  4. сіль та перець за смаком;
  5. майонез;
  6. зелена цибуля для прикраси.

Такий салат краще вживати охолодженим. Він дуже смачний та поживний. Локшина підходить для приготування як легких закусок, так і ситної їжі, здатної надовго вгамувати голод. Якщо не хочете витрачати час на складне готування, просто заваріть Мівіну за інструкцією виробника.

 

27 червня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів