Андрій Андріїв: "Можливості для розвитку бізнесу в нашому регіоні є, головне – бажання самих підприємців".

Андрій Андріїв: "Можливості для розвитку бізнесу в нашому регіоні є, головне – бажання самих підприємців".
Сьогодні відбулися урочистості з нагоди Дня підприємця.

 

Про це депутат, голова комісії з питань розвитку бізнесу, виробничої інфраструктури, банківської діяльності та інвестицій Закарпатської облради Андрій Андріїв написав на своїй сторінці в мережі Фейсбук:

"Сьогодні в Ужгороді пройшли урочистості з нагоди Дня підприємця, який цьогоріч відзначатимуть у першу неділю вересня. Кращі бізнесмени нашого краю зібралися цього дня в приміщенні обласної філармонії, де їхню діяльність відзначили та вшанували.

Чимало підприємців отримали нагороди – почесні грамоти та подарунки їм вручили заступник голови Закарпатської облдержадміністрації Ярослав Галас та в.о голови облради Йосип Борто.

Як голова комісії з питань розвитку бізнесу, виробничої інфраструктури, банківської діяльності та інвестицій Закарпатської облради теж привітав присутніх та всіх бізнесменів нашого краю. Відзначив, що 23-й рік поспіль працюю підприємцем і пишаюся цим. Хочу сказати, що умови для ведення бізнесу в нашій області створені чудові, і для тих, хто прагне працювати та розвиватися, є всі можливості.

Мені приємно, що група компаній Ренер, до співзасновників якої я теж належу, на сьогодні є одним із десяти найпотужніших платників податків нашої області. За час діяльності вдалося залучити близько 45 мільйонів євро кредитних коштів у розбудову нашої компанії. Такі можливості є у всіх, головне – бажання.

Тому в першу чергу хочу побажати всім міцного здоров’я, впевненості, терпіння, а головне – ставити перед собою мету і досягати її!"

 Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

30 серпня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів