Відходять у минуле традиційні першовересневі лінійки в Ужгороді – приклад школи №6 (ФОТО)

Відходять у минуле традиційні першовересневі лінійки в Ужгороді – приклад школи №6 (ФОТО)
Цьогоріч 1 вересня припало на неділю і майже всі ужгородські школи вирішили розпочати новий навчальний рік із понеділка, 2 вересня. Однак школа №6 провела святкову лінійку сьогодні. Хоча це була не та традиційна лінійка, до якої багато хто звик, самі організатори - вчителі, батьки, діти - назвали її арт-пікніком.

 

Для першокласників цікавий квест провели казкові герої від дитячої бібліотеки «Казка», працювали 11 майстер-класів - з нетрадиційних технік малювання, прикладного мистецтва, розпису пряників, оригамі, квілінгу, ліпки прикрас із солоного тіста. Активно долучилися батьки, які малювали та писали своїм дітям побажання.

"Відходять у минуле традиційні першовересневі лінійки, і це, вважаю, дуже добре. Навчання має бути в радість, цікавим та захопливим. І найголовніше - щоб діти хотіли йти до школи. Ужгородська ЗОШ І-ІІІ ст. № 6 імені В.Гренджі-Донського - єдина в місті сьогодні відзначала початок нового навчального року і замість традиційної лінійки організувала для школярів 1-4 класів мистецький пікнік: з різними майстер-класами та забавами, активною участю батьків. Вийшло справді родинне свято", - написав у себе на сторінці у Фейсбуці міський голова Богдан Андріїв, який також завітав на свято і поспілкувався з учителями та батьками.

Ужгородська міська рада. Офіційна сторінка

 

01 вересня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів