Великоберезнянський «Медик» – переможець міжнародного ветеранського турніру

Великоберезнянський «Медик» – переможець міжнародного ветеранського турніру
У Великому Березному відбувся міжнародний турнір «Old boys» з футболу серед команд ветеранів з гравців старших за 50 років.

 

Участь у змаганнях взяли три команди – місцевий колектив СОК «Медик», румунська «Баюд Зудеш» (Марамуреш, Румунія) та колектив «Дукля» (Підкарпатське воєводство,Польша ).

У першій зустрічі великоберезнянський «Медик» впевнено здолав обидві команди гостей – 4:0 «Дуклю» та 3:1 «Баюд Зудеш». А от іноземні гості між собою звели поєдинок унічию – 1:1.

Тож першу сходинку в турнірі посів «Медик», друге місце за рахунок кращої різниці забитих-пропущених м’ячів посів румунський колектив, відповідно третіми стали польські футболісти-ветерани. Очікували на турнірі й команду з Угорщини, однак, угорці не прибули на цей поєдинок.

Команди отримали красені-кубки, а також спеціальні призи отримали кращі футболісти в різних номінаціях: кращим гравцем турніру було визнано Анджея Бітнера з «Дуклі», у номінації «Кращий воротар» компанію йому склав партнер по команді Генріх Новак, а от кращим оборонцем став румунський гравець Іоан Бутсіу «Баюд Зудеш». А в номінації «Кращий бомбардир» переміг Марат Закіров з великоберезнянського «Медика», який на турнірі п’ять разів вражав ворота суперників. Нагороду отримав і найстарший гравець на турнірі –  66-річний гравець румунської команди Йозеф Бурешан.

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

05 вересня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів