Ужгородський письменник везе на Форум видавців нову книгу про Карпатську Україну

Ужгородський письменник везе на Форум видавців нову книгу про Карпатську Україну
Цього року відзначається 80-річний ювілей Карпатської України. З цієї нагоди відомий закарпатський журналіст, письменник, драматург Олександр Гаврош видав книжку «Нескорена Карпатська Україна» у тернопільському видавництві «Навчальна книга –Богдан».

 

У новому виданні він розповідає про власні знахідки, пов’язані з Карпатською Україною, що стала центром українського політичного життя у 1938–1939 роках. Окрім журналістських розвідок, книжка містить і п’єсу автора «Останнє танґо у Хусті», прем’єра якої з успіхом відбулася 14 березня 2019 року насцені Закарпатського обласного театру драми і комедії.

Книжка вийшла у серії «Ім’я на обкладинці», в якій торік побачили світ ще дві книжки Олександра Гавроша – «Останній опришок Микола Шугай» та «Таємниця Ерделі».

Представлення «Нескореної Карпатської України» відбудеться на Форумі видавців у Львові, у суботу, 21 вересня, о 15.00 на стенді видавництва та о 17.30 – у Першій Львівській медіатеці.

Також на Форумі видавців 20 вересняо 17.30 у Львівській обласній універсальній бібліотеці Олександр Гаврош представить і свій новий роман «Донос» про справу Кирило-Мефодіївського братства, що побачив світ у київському видавництві «Академія».

uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

11 вересня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів