Жінки, ловіть корисну підбірку: як носити білу сорочку

Жінки, ловіть корисну підбірку: як носити білу сорочку
Зберігайте, щоб не загубити.

 

Коли носити білу сорочку?

На кожен день

Найбільш універсальним поєднанням на кожен день стане сорочка з джинсами. Доповнити образ можна яскравими аксесуарами та стильним взуттям, інформує Ukr.Media.

До речі, до джинсів і білої сорочки підходять як туфлі-човники, так і кросівки. А взимку можна надіти кардиган з великою в'язкою і високі чоботи.

На роботу

Біла сорочка і брюки прямого крою — це класика ділового стилю. Доповнити образ і візуально витягнути силует допоможе взуття на підборах.

На зустріч

Спідниця з блузкою — це безпрограшний варіант. Не важливо, оберете ви спідницю-олівець, кльош-сонце або максі, у будь-якому варіанті ваш образ буде стильним і елегантним.

Підберіть взуття на низькому ходу або підборах, розстебніть кілька верхніх ґудзиків і вуаля, тепер ви в тренді.

На вечірку

Якщо ви не знаєте, що одягти на вечірку, то вас врятує біла сорочка. Просто виберіть незвичайну яскраву спідницю, і ваш образ буде завершений навіть при відсутності аксесуарів.

На прогулянку

В теплу пору року припадуть до душі білі сорочки-туніки і сорочки чоловічого фасону. Носіть їх з шортами і спідницями, доповнити образ допоможе тонкий ремінець і взуття на плоскій підошві.

Як не слід носити білі блузки та сорочки

1. Бавовняна блуза і плаття-футляр — досить специфічне поєднання. Якщо ви не хочете створити образ школярки, то уникайте таких комбінацій.

2. Не надягайте трикотажні сорочки під джемпер, піджак або жилет. Це занадто заїжджено. Якщо таке поєднання одягу вам близьке, але ви не бібліотекар, то підберіть варіанти з яскравим декором або цікавим принтом.

3 способи, які зроблять із вас законодавця моди

Білу блузку чи сорочку можна носити досить нестандартно. При цьому ви будете виглядати стильно і ефектно.

Замість жакета

Ви ж бачили в фільмах, як вранці дівчата надягають сорочку своїх бойфрендів і розгулюють у них вдома. Існує одяг затишніше? Можна носити навіть свою сорочку, надівши її поверх футболки, сукні або майки.

Замість сукні

Підшукайте довгу сорочку відповідного розміру, перевірте, щоб вона не просвічувала, додайте пояс — ваш шикарний образ готовий. Пам'ятайте, що якщо сорочка занадто коротка, ні в якому разі не надягайте під неї легінси. Краще купіть іншу.

Замість футболки

Одягайте білу сорочку навипуск з брюками і джинсами, а заправивши — з шортами і спідницями. В обох варіантах сорочка повинна бути строго вашого розміру і лежати по фігурі.

Джерело: Укрмедіа

 

21 вересня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів