Закарпатські правоохоронці продовжують фіксувати нетверезих водіїв

Закарпатські правоохоронці продовжують фіксувати нетверезих водіїв
На Виноградівщині у селі Підвиноградів сьогодні вночі поліцейські побачили автомобіль,  який рухався населеним пунктом без ввімкненого світла фар. Під  час зупинки транспортного засобу правоохоронці помітили, що  водій за кермом нетверезий. Драгер виявив у нього 1,5 проміле алкоголю. Керував автомобілем 62-річний місцевий чоловік, який не надав поліцейським водійське посвідчення. На правопорушника складено відповідні адмінпротоколи.

 

У с.Руські Комарівці Ужгородського району працівники групи реагування патрульної поліції вдень, близько 14.00 год, виявили автомобіль ВАЗ «2101»,  який забуксував посеред поля. Під час спілкування з водієм, 32-річним місцевим жителем, правоохоронці помітили, що він перебуває у стані алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у нього 2,87  проміле алкоголю. Чоловіка  відсторонено від керування автомобілем.

Нетверезого мотоцикліста, який з’їхав у кювет у селі Крива Тячівського району, виявили поліцейські групи реагування патрульної поліції. Внаслідок ДТП 25-річний місцевий мешканець не травмувався. Під  час медосвідування  у нього було  виявлено 3 проміле алкоголю  у крові. Його  відсторонено  від  керування транспортним засобом.

Ще один випадок керування автотранспортом у стані сп’яніння задокументували працівники обласного управління патрульної поліції. Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння) направлено до суду для прийняття остаточного рішення.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

19 жовтня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів