Прокуратура погодила підозру закарпатцю, який вимагав 8 тис дол відсотків за неіснуючий борг

Прокуратура погодила підозру закарпатцю, який вимагав 8 тис дол відсотків за неіснуючий борг
Також, за клопотанням процесуального прокурора прокуратури Закарпатської області слідчим суддею Личаківського районного суду м. Львова затриманому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб без можливості внесення застави.

 

Як встановлено в ході слідства, мешканець Виноградова вимагав від потерпілого повернути йому 8 тис дол вигаданих відсотків за борг, який йому був сплачений задовго до цього. У випадку несплати «боргу», він погрожував потерпілому кримінальною справою через «своїх» співробітників поліції.

Затримали підозрюваного співробітники ДВБ НПУ та слідчі Територіального управління ДБР, розташованого у місті Львові, безпосередньо після передачі 8 тис дол.

За результатами проведеного обшуку, у закарпатця вилучено готівку – предмет злочину, а також ще понад 21 тисячу доларів США, 50 тисяч гривень, понад 4 тисячі євро, боргові розписки, банківські картки та мобільні телефони.

Правова кваліфікація у даному провадженні за ч.2 ст.189 (вимагання за попередньою змовою групою осіб).

Встановлюється коло інших осіб причетних до вчинення давного злочину.  

Подальше досудове розслідування здійснюють слідчі територіального управління ДБР, розташованого у м. Львові. Прокуратура Закарпатської області забезпечує процесуальний контроль за ходом слідства.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

01 листопада 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів