В Ужгороді проведуть конкурс молодіжних проєктів соціальної дії у вигляді пітчингу Активних громадян. Долучайтеся!

В Ужгороді проведуть конкурс молодіжних проєктів соціальної дії у вигляді пітчингу Активних громадян. Долучайтеся!
Участь у ньому можуть брати проєкти, представлені ужгородцями віком від 18 років, які мають ідею щодо розвитку локальної громади та молодіжного руху в місті. Термін реалізації – до 1 квітня 2020 року, конкурс проводиться у 4 етапи.

 

В Ужгороді проведуть конкурс молодіжних проєктів соціальної дії у вигляді пітчингу Активних громадян. Участь у ньому можуть брати проєкти, представлені ужгородцями віком від 18 років, які мають ідею щодо розвитку локальної громади та молодіжного руху в місті. Термін реалізації – до 1 квітня 2020 року, конкурс проводиться у 4 етапи.

Термін подачі проєктних ідей триває до 20 листопада 2019 року включно. До 24 листопада 2019 року учасникам конкурсу повідомляються результати попереднього відбору, а також час і місце проведення подальших етапів конкурсу.

26 листопада 2019 року учасники конкурсу, чиї проєкти відповідають напрямкам та меті конкурсу, презентують свої ідеї перед конкурсною комісією.

27-28 листопада 2019 року – доопрацювання учасниками конкурсу своїх проєктів у форматі тренінгу у супроводі експертів Британської ради в Україні. Участь у тренінгу – обов’язкова. Учасники конкурсу, що не пройшли навчання на тренінгу, не допускаються до захисту проєктів на наступному етапі.

30 листопада 2019 року – захист учасниками конкурсу своїх проєктів перед конкурсною комісією у вигляді презентацій.

Вартість одного проєкту – від 20 до 50 тис. грн. Кількість проєктів, що отримають фінансування, залежить від бюджетів поданих проєктів, але на сукупну суму не вище, ніж загальний бюджет конкурсу молодіжних проєктів – 225 тис. грн. Загальний бюджет конкурсу 300 тис. грн., з яких 150 тис. грн. – кошти, передбачені у міському бюджеті управлінню у справах культури, молоді та спорту Ужгородської міської ради для підтримки молодіжних ініціатив та 150 тис. грн., (з яких 75 тис. грн. буде використано на впровадження конкурсу) кошти Британської Ради в Україні, що будуть перераховані на рахунок громадської організації «Молодіжна платформа» для фінансування соціальних молодіжних проєктів за результатами пітчингу в Ужгороді.

 

13 листопада 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів