У Закарпатті затримано імовірних учасників злочинного угруповання, що організовували гральний бізнес

У Закарпатті затримано імовірних учасників злочинного угруповання, що організовували гральний бізнес
Слідчою групою відділу розслідування особливо тяжких злочинів слідчого управління ГУНП в Закарпатській області спільно з працівниками Управління стратегічних розслідувань в Закарпатській області, за процесуального керівництва прокуратури Закарпатської області, проведено ряд обшуків підпільних гральних закладів на території міста Ужгород, Ужгородського, Виноградівського та Тячівського районів Закарпатської області. 

 

Слідчі дії були проведені в рамках кримінальних проваджень за фактом незаконного зайняття гральним бізнесом. За результатами розслідування, поліцейські-детективи викрили злочинну організацію, учасники якої свою діяльність здійснювали протягом тривалого часу на території вказаних районів області. 

Організатору незаконного грального бізнесу, 47-річному ужгородцю, та ще двом співорганізаторам – тячівцю та жителю Ужгородщини, – повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 ст.255, ч.4 ст.28-ч.1 ст.203-2 Кримінального кодексу України, а саме у створенні та участі у злочинній організації, діяльність якої була спрямована на отримання незаконних прибутків від зайняття гральним бізнесом і облаштування підпільних гральних закладів.

Наразі вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу для інших фігурантів злочину.  Також до проведення слідчих дій залучалися бійці Роти поліції особливого призначення ГУНП в Закарпатській області.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

25 листопада 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів