Розпочалося чергове засідання виконкому Ужгородської міської ради

Розпочалося чергове засідання виконкому Ужгородської міської ради
Члени виконкому заслухали та взяли до відома звіт про виконання Програми економічного і соціального розвитку міста за січень-вересень 2019 року.

 

Як зазначалося, результати основних показників економічного і соціального розвитку міста за січень - вересень 2019 року свідчать, що в багатьох сферах розвитку міста відбулися позитивні зрушення порівняно з початком року та відповідним періодом минулого року.

На особливому контролі у керівництва міста стояли питання наповнення бюджетів, розбудови інфраструктури міста, залучення інвестицій та розвитку туризму тощо.

Так, до бюджету Ужгорода за січень-вересень 2019 року надійшло доходів (з трансфертами) на суму 1 млрд 139 млн 314,1 тис. грн., або 101,3% від уточненого планового показника. У порівнянні з відповідним періодом 2018 року за рахунок зростання розміру ставок місцевих податків та рівня мінімальної заробітної плати надходження збільшились на 62 млн 620,2 тис. грн, або на 5,8%.

Податок на доходи фізичних осіб залишився базовим джерелом наповнення загального фонду бюджету міста (64,2%). Фактичні надходження його склали 451 млн 274,8 тис. грн, або 101,7% планового обсягу.

Також значну частину поступлень податків та зборів загального фонду бюджету міста, а саме 25,4%, склали місцеві податки і збори - 178 млн 540,6тис.грн., або 101,6% запланованого обсягу.

У звіті, який внесуть на розгляд сесії міської ради, є детальний аналіз усіх галузей економіки та напрямів діяльності.

Ужгородська міська рада. Офіційна сторінка

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

27 листопада 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів