DaDa – якісне виконання, зручне використання

DaDa – якісне виконання, зручне використання
Польська марка DaDa понад 15 років займається виготовленням гігієнічних товарів для новонароджених і малюків дошкільного віку. Продукція цього бренду гарантує високий рівень комфорту під час сну або під час підвищеної рухливості, а також пропонує різноманітну косметику для делікатного догляду за шкірою та аксесуари для експрес-очищення покривів.

 

Можливості та переваги пропонованих виробів

Товари з колекції цього виробника неодноразово ставали кращими у своїй категорії на різних конкурсах, а сама марка неодноразово визнавались найпопулярнішим дитячим брендом в Польщі. Основу каталогу складають такі продукти:

  • Підгузки. У колекцію входить 3 лінійки класичних варіантів та серія моделей у вигляді трусиків, які рекомендується використовувати при поступовому переході від підгузників до горщика. Всі вироби мають класичну структуру. Внутрішній шар контактує зі шкірою малюка, тому покритий смужкою з екстракту алое, що знижує чутливість покривів, має помірну антибактеріальну дію, а також забезпечує профілактику пелюшкового дерматиту. Середній шар містить целюлозну масу, яка вбирає вологу і утримує її всередині. Порівняно недавно бренд представив нові моделі, здатні залишатися сухими протягом 12 годин. Зовнішній полімерний шар захищає одяг, забезпечує фіксацію та ергономічну форму виробу. Серед додаткових особливостей відзначимо спеціальні вставки між ніжками, високу еластичність боковин, оптимальне прилягання до спинки дитини.

  • Вологі серветки. DaDa пропонує варіанти без запаху, виконані на основі екстрактів алое, ромашки, вітаміну Е. Вироби поміщені в компактне пакування зі спеціальним клапаном, який щільно закривається та перешкоджає висиханню серветок. Особливо слід відзначити виражений антибактеріальний і антисептичний ефект, який забезпечує антисептик хлоргексидин. Він має пролонговану протимікробну дію, сприяє загоєнню дрібних пошкоджень, при нанесенні не викликає дискомфорту.

  • Косметика для шкіри і волосся. Пропоновані варіанти виконують делікатне очищення і забезпечують покривам і пасмам необхідний догляд. Кожен продукт має в своєму складі активний рослинний або органічний компонент, який виконує певну терапевтичну дію, а також підсилює можливості інших складових. Для виготовлення використовуються класичні, перевірений часом формули на основі амінокислот, оксиду цинку, рослинних екстрактів, масла ши, гліцерину.

Цікава інформація про компанію

Товари бренду DaDa виконані відповідно до європейських норм і користуються довірою у батьків з різних країн. Фахівці компанії постійно працюють над розширенням модельного ряду. Для того, щоб зберегти доступний рівень цін на свої товари фірма практично відмовилася від найпоширеніших способів реклами (телебачення, глянцеві журнали), але активно використовує альтернативні способи просування продукції. 

Для незалежного тестування новинок запрошуються популярні блогери. У подібних експериментах зазвичай беруть участь не менше 5 дослідників, які потім публікують отримані результати на сайті DaDa. Також компанія активно співпрацює з дитячими журналами, на сторінках яких фахівці марки розміщують пізнавальні матеріали про правильний догляд за малюками, а також дають рекомендації по підбору та використанню своєї продукції.

У Польщі товари марки реалізуються в магазинах найбільшої роздрібної мережі товарів для дітей Biedronka, а також через аптеки Hebe. Всім турботливим батькам України сайт panama.ua надає можливість замовити продукцію DaDa з швидкою доставкою за призначенням.

 

29 листопада 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів