Шпаргалка: продукти, що покращують колір обличчя

Шпаргалка: продукти, що покращують колір обличчя
Зберігайте, щоб не загубити.

 

Харчування і наша шкіра

Є кілька типів продуктів, які роблять шкіру сяючою зсередини. «Краса всередині нас», — цей вираз у деяких випадках потрібно розуміти буквально. План харчування впливає на все: на загальний вигляд тіла, нігтів, волосся та шкіри. Як можна використовувати цей факт? Зробити революцію в режимі харчування, ввести в раціон продукти, які прискорюють регенерацію шкіри і роблять її більш м'якою і еластичною.

Продукти, що поліпшують колір обличчя і стан шкіри

Здоровий колір обличчя створює загальний вигляд людини, яскрава, бездоганна шкіра асоціюється з успіхом. Дієтологи провели чимало досліджень, щоб зрозуміти, як різні види продуктів впливають на здоров'я, як вони відновлюють квітучий вигляд шкіри. Перерахуємо деякі принципи, які дозволять вам використовувати їхні напрацювання в повсякденному житті.

Овочі зеленого кольору

Зелені овочі дають організму велику кількість вітаміну А. Це корисна, поживна речовина допомагає клітинам швидше регенеруватися. Такі овочі можна вживати в сирому, замороженому, вареному вигляді. Головне, їсти їх кожен день. Вітамін А є ключовим елементом, що впливає на квітучий вигляд шкіри. Він міститься в броколі, шпинаті.

Цитруси

Фрукти з вмістом вітаміну С необхідні для того, щоб шкіра виглядала здоровою. Організм може накопичувати деяку кількість цього вітаміну, а цитрусові фрукти дозволяють підтримувати його запаси. Апельсини, лимони, грейпфрути, покращують захисні властивості шкіри, роблять її більш пружною. Вони дозволяють підтримувати на потрібному рівні кількість колагену, ця речовина запобігає процесу появи зморшок і дозволяє шкірі не виглядати млявою.

Вживайте в їжу якомога більше цитрусових кислот, вони запобігають старінню. Якщо вам нудно вживати одні і ті ж фрукти, спробуйте робити з них салати, соки або лимонад. Чим раніше ви введете цитруси в дієту, тим довше буде помітний омолоджуючий ефект.

Риба

«Омега-три жирні кислоти», що містяться в рибі, є квінтесенцією агентів проти старіння. Вони гарантують дивовижний, чудовий колір шкіри. Їх не потрібно забагато, їжте рибу хоча б двічі в тиждень, щоб досягти потрібного ефекту. Сардини, оселедець, тунець, лосось і молюски містять особливі речовини, вони дозволяють створити захисний прошарок навколо шкіри, який запобігає згубному впливу ультрафіолетових променів і шкідливих речовин, що містяться в атмосфері. Білки, які містяться в рибі, вважаються основою для регенерації клітин, вони надають шкірі додаткове сяйво.

Авокадо

Авокадо — один із продуктів, в якому міститься велика кількість вітаміну Е. Багато відомих людей рекламують цю рослину, запевняючи, що, крім омолоджуючого ефекту, вона дозволяє видаляти з шкіри плями, вугрі та інші недосконалості. Авокадо зволожує шкіру, дає досить корисних і поживних речовин для неї. Часте вживання цього фрукту дозволяє боротися зі зморшками, авокадо володіє чудовими властивостями, компоненти, що в ньому містяться, мають можливість зупиняти і сповільнювати утворення зморшок.

Джерело: Ukr.Media

 

29 листопада 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів