Річницю діяльності відзначив аварійно-рятувальний загін спецпризначення УДСНС в Закарпатті

Річницю діяльності відзначив аварійно-рятувальний загін спецпризначення УДСНС в Закарпатті
Підрозділ, який очолює Олег Паламарчук, забезпечує проведення аварійно-рятувальних та інших невідкладних робіт, ліквідацію надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру.

 

Розпочали урочистості із привітання начальника Управління ДСНС України у Закарпатській області Романа Гудака. Привітав професіоналів, які щодня рятують людські життя, й Ужгородський міський голова Богдан Андріїв: «Від себе особисто, від містян щиро дякую вам за роботу, за вашу відданість та мужність. Ви приходите на допомогу у випадках, коли ніхто інший не зарадить».

Керівник міста побажав рятувальникам міцного здоров’я, щастя, родинного добробуту, щоб із виконання завдань завжди поверталися здоровими та неушкодженими, адже вдома на них чекають рідні. Запевнив, що міська рада і в подальшому у міру можливості підтримуватиме рятувальників.

За сумлінне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, активну життєву позицію грамотами Ужгородської міської ради нагородили молодшого сержанта служби цивільного захисту, хіміка відділення спеціальної обробки групи радіаційного та хімічного захисту Оксану Гресь, сержанта служби цивільного захисту, рятувальника В'ячеслава Дудаша та старшого сержанта служби цивільного захисту, водія-сапера групи піротехнічних робіт Адама Саніслова.

Пресслужба Ужгородської міської ради

 

29 листопада 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів