28 червня відбудеться ярмарок місцевих виробників з Ужгорода. Запрошуємо!

28 червня відбудеться ярмарок місцевих виробників з Ужгорода. Запрошуємо!

 

На замовлення Ужгородської міської ради та за підтримки  Програми EU4Business, що спільно фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини, 28 червня 2024 року запрошуємо на ярмарок місцевих виробників «Зроблено в Ужгороді».

Захід відбудеться за адресою: м. Ужгород, сквер ім. Героїв Майдану. Початок о 10:00.

На ярмарку будуть присутні локальні виробники, представники влади, містяни й гості Ужгорода. 

Бренд локальних виробників «Зроблено в Ужгороді» популяризує продукцію Закарпаття серед жителів Ужгорода, споживачів з інших міст України та світу. Локальні підприємства –  опора кожного міста. Під час повномасштабної війни саме вони створюють робочі місця й підтримують економіку регіону. Власники бізнесів стають обличчям та амбасадорами міста, сприяють його системному розвитку та представляють Ужгород за його межами, підкреслюючи цінність локальних традицій, українську енергію та розуміння європейських трендів. 

На ярмарку ви зможете познайомитися з асортиментом продукції, виготовленої в Ужгороді: різноманіттям харчових продуктів, напоїв, предметів декору, прикрас та аксесуарів ручної роботи

Вхід вільний. Організатори заходу будуть проводити фото- і відеознімання. Відвідуючи захід, Ви погоджуєтесь на фото-та відеозйомку.

Захід відбудеться за підтримки Програми міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», яка спільно фінансується Європейським Союзом і урядом Німеччини та впроваджується Німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ) ГмбХ. Програма спрямована на підтримку економічної стійкості, відновлення та зростання України, створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств (МСП), а також підтримку інновацій та експорту. Детальніше: www.eu4business.org.ua

Стратегічний виконавець програми – німецька федеральна компанія Deutsche Gesellschaft f?r Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Локальний партнер з виконання – ГО «Інтерньюз-Україна».

Зміст публікації є виключною відповідальністю ГО «Інтерньюз-Україна» і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу, уряду Німеччини та GIZ.

#eu4business #MovingForwardTogether #gizSME

 

21 червня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів