Голоси Ужгорода на акції «Червоні лінії»

Голоси Ужгорода на акції «Червоні лінії»
У ці хвилини в Ужгороді на площі Театральній триває акція «Червоні лінії», покликана не допустити перетину так званих червоних ліній перед Росією.

 

Завтра Україну чекає доленосна зустріч. Люди застерігають президента не йти на компроміси з ворогом.

«Сьогодні ці акції по всій Україні. І це сигнал для нинішньої влади. Що буде відбуватися завтра у Парижі, ніхто не знає. І дуже важливо, щоб наш президент бачив не лише більшість, яка його підтримує, але й чув тих, хто не хоче миру ціною України. Є меншість, яку називають войовничою. Ми не войовничі — ми за Україну», — сказав Ігор Тодоров,професор кафедри міжнародних студій та суспільних комунікацій Ужгородського національного університету.

Мітингарі проводять паралелі з Чехією, яка втратила Судети, а потім підписала капітуляцію. 

Люди говорять про те, що Україну хочуть загнати у газову кабалу, адже нікому невідомо, як повернуться завтрашні переговори у нормандському форматі, також про те, що Зеленському не можна віч-на-віч спілкуватися з президентом Росії. 

«Що б ми не підписали, на цьому не має закінчуватися історія України. Росія не зацікавлена у санкціях і вільна, незалежна Україна потрібна лише українцям», — сказав Мирослав Меденцій, волонтер.

Кажуть: ми за мир через перемогу. Як можна проводити вибори на територіях, які 6 років були в окупації? Тим людям нав‘язували ненависть до України. У Зеленського вже є всі інструкції, усі червоні лінії визначені. Хай їх дотримується.

"Реінтеграція Донбаса може бути після повної його деокупації, бо в головах людей каша", - заявила колишня мешканка Донецька

На віче ужгородці постановили: капітуляції — ні, Україні — так!.

Читайте також: Ужгородці збираються на акцію "Червоні лінії"

Uzhgorod.net.ua 

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

08 грудня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів