В Ужгороді працюватиме мобільна команда міжнародного БФ із захисту тварин "FOUR PAWS International"

В Ужгороді працюватиме мобільна команда міжнародного БФ із захисту тварин "FOUR PAWS International"
Із 3 по 14 липня у місті Ужгород працюватиме мобільна команда міжнародного благодійного фонду "FOUR PAWS International". Фахівці фонду кожного робочого дня, із 9.00 по 18.00, будуть здійснювати відлов, стерилізацію, вакцинацію проти сказу безпритульних собак та повернення їх на попереднє місце проживання.

 

Такий проект необхідний аби допомогти місту врегулювати чисельність безпритульних тварин за допомогою гуманних методів. Під час роботи міжнародного фонду «FOUR PAWS International» у м. Ужгород заплановано Волонтерські дні (7 та 14 липня) - коли волонтер зможе принести на стерилізацію тварину, яку він взяв з вулиці під свою опіку. Запис на такий день ведеться за телефоном, вказаним нижче. Кількість місць на стерилізацію у волонтерський день обмежена.

Закликаємо Вас посприяти команді «FOUR PAWS International» допомогти нашому місту гуманно вирішити питання бездомних тварин і повідомити про місця скупчення безпртульних собак за телефоном 0679212289 або у приватні повідомлення на нашу сторінку! Не стане зайвим й безпосередня участь містян у процесі роботи команди!

КП "Центр поводження з тваринами" Ужгородської міської ради

 

25 червня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів