На Закарпатті представили нових керівників Свалявщини та Іршавщини

На Закарпатті представили нових керівників Свалявщини та Іршавщини
У середу, 11 грудня, голова Закарпатської ОДА Ігор Бондаренко здійснив робочий візит у два райони – Свалявський та Іршавський, де в офіційній обстановці представив нових керівників райдержадміністрацій.

 

Так, Свалявську РДА очолив Роман Тарабій, який до цього працював у банківській сфері. Роман Васильович запевнив усіх присутніх у відкритості, наголосив, що добре розуміє вимоги часу і покладену на нього відповідальність, подякував за довіру. Представляючи керівника Іршавської РДА – Віктора Товстого, очільник ОДА окреслив головні завдання – налагодження тісної співпраці з територіальними громадами, їх соціально-економічний розвиток, впровадження децентралізації в районі. 

Біографічні довідки: Тарабій Роман Васильович народився 19 вересня 1981 року в  смт Міжгір’я Закарпатської області. У 2003 році закінчив Ужгородський національний університет за спеціальністю «Економіка підприємства», магістр з економіки підприємства. Трудову діяльність розпочав у 2002 році виконавчим директором ТзОВ «Купол». З 2003 по 2014 роки працював у банку «Надра», розпочинаючи з  провідного економіста до начальника відділення. З 2018 по 2019 роки – менеджер зі збуту ТОВ «ЕНО Меблі ЛТД». З липня 2019 року до призначення головою РДА працював заступником начальника Центрального Мукачівського відділення Акціонерного товариства «Райффайзен Банк Аваль».

Товстий Віктор Васильович народився 19 квітня 1980 року в м. Іршава Закарпатської області. У 2002 році закінчив Національну юридичну академію України імені Ярослава Мудрого за спеціальністю «Правознавство, юрист». Депутат Іршавської об’єднаної територіальної громади. З 1997 по 2007 роки працював на різних посадах офіцерського складу Служби безпеки України Харківської та Закарпатської областей. З 2013 року до цього призначення працював підприємцем у м. Іршава.

Пресслужба ОДА

 

11 грудня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів