Господиням на замітку: рецепт шоколадного брауні

Зберігайте рецепт і потіште ним рідних!
Потрібні інгредієнти:
- 1 чайна ложка розпушувача
- 3 яйця
- 100 г вершкового масла
- 100 г цукрового піску
- 120 г гіркого шоколаду
- 130 г борошна
- 200 г вишні
Починаємо процес:
- В першу чергу вимиваємо вишню і очищаємо від кісточок. Потім відкидаємо на друшляк і залишаємо на деякий час в такому вигляді для того, щоб стекла зайва рідина.
- Ламаємо шматочками шоколаду і відправляємо його разом з вершковим маслом на водяну баню. Постійно помішуючи, доводимо до однорідності.
- Після чого додаємо цукровий пісок і повністю розчиняємо його. Потім знімаємо з вогню і залишаємо остигати.
- Тепер по одному додаємо яйця, добре перемішуючи після кожного додавання.
- Потім просіваємо сюди борошно і розпушувач. Вимішуємо до однорідного тіста.
- Додаємо вишню і знову все перемішуємо.
- Тепер беремо форму для випічки і застеляємо її пергаментним папером. Виливаємо сюди тісто і ставимо в духовку, попередньо розігріту до 180 градусів, на 35 хвилин.
- Після закінчення потрібного часу брауні готовий. Залишаємо його остигати, розрізаємо порційними шматочками і подаємо до столу.
Çàãðóçêà...
До теми
- Замість дорогих десертів: шоколадний торт з вишневою начинкою
- Як цікаво прикрасити десерт — 10 найпопулярніших способів
- Господині, зберігайте: торт зі сметанним кремом, горіхами і чорносливом без випічки
- Правила підготовки молодих саджанців до зимового періоду
- Цікаво знати: які продукти сприяють схудненню?
- Господиням на замітку: відмінний рецепт швидкої піци на лаваші за 10 хвилин
- Господині, зберігайте: баноффі-пай — ніжний банановий десерт зі згущеним молоком без випічки
- Рецепт вихідного дня: фріттата на сковорідці за 10 хвилин
- Господиням на замітку: картопляні оладки з моцарелою
- Господиням на замітку: апетитний відкритий пиріг з гарбузом
- Які роботи потрібно провести в саду в жовтні перед настанням заморозків?
- Рецепт вихідного дня: бісквітний рулет із кремом та джемом
- Готуємо молочний коктейль з морозивом у програмі «Смакуй здорово» (ВІДЕО)
- Господиням - на замітку: дуже смачна гостра аджика з баклажанів на зиму
- Готуємо болгарський коктейль у програмі «Смакуй здорово» (ВІДЕО)
- Беріть на замітку: як правильно доглядати за власними зубами?
- Господиням на замітку: 7 кулінарних хитрощів
- Вибір кухні на замовлення
- Втратили сили? 25 продуктів, які допоможуть відчути себе енергійними
- Що таке бануш і як його готувати? Поради закарпарців
До цієї новини немає коментарів