Смакота до чаю за 15 хвилин без метушні з тістом, зберігайте!

Цей десерт виходить дуже смачним, а готується швидко.
Інгредієнти:
- 2 шт лаваша
- 100 гр маку
- 300 гр сиру
- 2 яйця
- 50 гр цукор
До речі цукор в цьому рецепті беріть по своєму смаку, інформує Ukr.Media.
Всі продукти на столі, можна приступати. В першу чергу, на кілька хвилин запаримо мак окропом, потім зливаємо воду. З'єднуємо все в чашці мак, сир, цукор і яйця (один жовток залишити для змазування). Перемішуємо, а краще пробити заглибним блендером.
Начинку рівномірно розподіляємо по лавашу загортаємо в рулет. Змастимо жовтком і відправляємо в розігріту духовку хвилин на 15, температура 180 градусів.
Начинка в рулеті виходить кремової текстури, мак просто вибухає в роті!
Смачного, готуйте на здоров'я!
Çàãðóçêà...
До теми
- Замість дорогих десертів: шоколадний торт з вишневою начинкою
- Як цікаво прикрасити десерт — 10 найпопулярніших способів
- Господині, зберігайте: торт зі сметанним кремом, горіхами і чорносливом без випічки
- Правила підготовки молодих саджанців до зимового періоду
- Цікаво знати: які продукти сприяють схудненню?
- Господиням на замітку: відмінний рецепт швидкої піци на лаваші за 10 хвилин
- Господині, зберігайте: баноффі-пай — ніжний банановий десерт зі згущеним молоком без випічки
- Рецепт вихідного дня: фріттата на сковорідці за 10 хвилин
- Господиням на замітку: картопляні оладки з моцарелою
- Господиням на замітку: апетитний відкритий пиріг з гарбузом
- Які роботи потрібно провести в саду в жовтні перед настанням заморозків?
- Рецепт вихідного дня: бісквітний рулет із кремом та джемом
- Готуємо молочний коктейль з морозивом у програмі «Смакуй здорово» (ВІДЕО)
- Господиням - на замітку: дуже смачна гостра аджика з баклажанів на зиму
- Готуємо болгарський коктейль у програмі «Смакуй здорово» (ВІДЕО)
- Беріть на замітку: як правильно доглядати за власними зубами?
- Господиням на замітку: 7 кулінарних хитрощів
- Вибір кухні на замовлення
- Втратили сили? 25 продуктів, які допоможуть відчути себе енергійними
- Що таке бануш і як його готувати? Поради закарпарців
До цієї новини немає коментарів