В Ужгороді обрали найкращі різдвяні листівки

В Ужгороді обрали найкращі різдвяні листівки
Ужгородський прес-клуб спільно з Print line studio оголосив результати «теплого» проекту – мистецько-святкового конкурсу "Різдвяна листівка з Ужгорода- 2019" та провів офіційне нагородження переможців! 12 малюнків дітей (і не тільки з Ужгорода) набрали найбільшу кількість голосів і стали справжніми поштовими листівками! Цього разу у конкурсі брали участь понад 50 робіт.

 

Листівки можна зразу надсилати по пошті! Адже кожен з учасників отримав набір власних листівок та марки. Дехто зразу пішов на пошту відсилати вітання членам родини, які живуть в інших містах та селах України.

Як часто ви надсилаєте різдвяні листівки свої рідним чи друзям звичайною поштою? Зазвичай ми обмежуємося двома-трьома рядками привітань через соцмережі чи у телефонній розмові. А дарма! Власноруч підписана святкова листівка справді тішить, зігріває, залишає слід у серці і пам’яті.

Набори святкових листівок (12 шт.) може придбати кожен охочий. Зібрані кошти будуть використані для подарунків ужгородським дітлахам із сімей, які потребують нашої уваги більше, ніж інші.

Окрема подяка за солодкі подарунки та підтримку ТМ Закарпатський пряник!

Ужгородський пресклуб

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

31 грудня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів