ТОП найкращих серіалів 2019 року для зимових вечорів

ТОП найкращих серіалів 2019 року для зимових вечорів
Найбільша у світі база кіноданих,IMDb, уклала рейтинг найкращих серіалів 2019 року за популярністю серед глядачів. Рейтинг базується на переглядах сторінок серіалів аудиторією порталу (понад 200 мільйонів унікальних відвідувачів на місяць).

 

10. «Ти» («You») — американська психологічна драма-трилер, за однойменним романом Кароліни Кепнес. Вйшов у 2018 році, але популярним став після релізу на Netflix та широкого обговорення у Twitter.

9. «Статеве виховання» («Sex Education») — комедійно-драматичний серіал, про проблеми учнів середньої школи містечка Мурдейл. Прем’єра другого сезону запланована вже на січень 2020 року.

8. «Гострі козирки» («Peaky Blinders») — британський кримінально-драматичний гангстерський серіал, що описує життя родини Шелбі в Бірмінгемі у 1920-ті роки. У 2019-му глядачі дивилися вже 5 сезон.

7. «Ходячі мерці» («The Walking Dead») — телесеріал Френка Дарабонта про зомбі-апокаліпсис стартував, який має вже 9 сезонів та спін-офф.

6. «Чорне дзеркало» («Black Mirror») — науково-фантастичний серіал-антологія, створений журналістом Чарлі Брукером, про небезпеку розвитку технологій.

5. «Хлопаки» («The Boys») — американський серіал, за однойменним коміксом відразу став хітом на Amazon’s Prime Video. Дія серіалу розгортається у всесвіті, де люди з надможливостями є світовими знаменитостями і належать впливовій корпорації Vought International, яка доручає їм різні місії. Однак поза своїми героїчними амплуа більшість персонажів вирізняються зверхньою поведінкою і зловживають славою і безкарністю. Загін «Хлопаків» їх і стримує.

4. «Академія “Амбрелла”» («The Umbrella Academy») — кіноадаптація однойменного коміксу. За сюжетом, 1 жовтня 1989 року на світ у різних країнах світу одночасно з?являються 43 дитини з надприродними здібностями, хоча жодна з матерів до пологів не мала жодних ознак вагітності. Сімох дітей усиновлює ексцентричний мільярдер сер Реджинальд Харгрівз і створює для них академію «Амбрелла», де унікальні діти розвивають свої незвичайні таланти і перетворюються на команду супергероїв.

3. «Дивні дива» («Stranger Things») — науково-фантастичний серіал, створений братами Даффер для Netflix. Події розгортається в 1980-х роках у вигаданому місті Хокінс. У третьому сезоні, який вийшов цього року, підлітки знов борються з монстрами з паралельного всесвіту, портал до якого був відкритий ще в попередніх сезонах.

2. «Чорнобиль» («Chernobyl») — 5-серійний британо-американський серіал, події якого розгортаються після вибуху реактора на Чорнобильській атомній електростанції, однієї із найбільших техногенних катастроф в історії.

1. «Гра престолів» («Game of Thrones») — американський фентезі-серіад, створений за циклом романів «Пісня льоду й полум’я» Джорджа Р. Р. Мартіна. Фінальний 8-й сезон, що вийшов цього року, нарешті закінчив боротьбу за Залізний трон.

 

01 січня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів